خوزستان در محاصره گرما؛ دمای امیدیه و رامشیر به ۴۸.۸ درجه رسید دستگیری ۴ جوان شرور در خیابان قزوین تهران / فیلم هولناک قمه کشی این اشرار را ببینید پلیس راهور: در شهریور ماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد سیستان و بلوچستان شنبه تعطیل شد طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به حق است معاون شهردار رباط کریم دستگیر شد استانداری تهران: تعطیلی روز شنبه امتحانات دانشگاه‌ها را لغو نمی‌کند تعطیلی دستگاه‌های اجرایی قزوین در اول شهریور زمان پرداخت معوقات بازنشستگان حداقلی بگیر اعلام شد هوای تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت پلیس: دیگر پذیرای اتباع نیستیم/ برآورد ما این است که امسال بیش از یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شوند شهرداری تهران: ثبت نام برای جذب ۱۰ هزار پاکبان ایرانی آغاز شد فضانوردان چینی ایستگاه فضایی را در مقابل زباله‌ها ایمن‌تر کردند زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت تغییر کرد بازداشت ۳ متهم تیراندازی در چالوس/ پای تسویه حساب شخصی در میان بود

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی استان اصفهان در روز شنبه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: براساس مصوبات ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، کلیه ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این استان به جز مراکز امدادی، درمانی و خدمات‌رسان، فردا شنبه ۲۰ بهمن تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 07
کد خبر: ۲۷۰۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: این تعطیلی به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا اواسط هفته و همچنین مدیریت مصرف انرژی انجام می‌شود.

وی با اشاره به کاهش محسوس دما و ناترازی‌های حوزه تأمین انرژی در بخش گاز و برق، از تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران استان خبر داد و افزود: از هم‌استانی‌های درخواست داریم که دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها را بر روی دمای آسایش ۱۸ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و در مصرف انرژی برق و گاز صرفه‌جویی کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: تمامی ادارات و اماکن دولتی موظفند سیستم‌های گرمایشی و موتورخانه‌ها را در روز‌های تعطیل خاموش کنند.

شیشه‌فروش از مشترکین خانگی و صنفی خواست تا در راستای صرفه‌جویی حداکثری و رعایت اصول بهره‌وری در مصرف انرژی همکاری نمایند. همچنین از اصناف، به ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میوه‌فروشی‌ها و مغازه‌ها خواسته شده است تا نسبت به رعایت اصول صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق اهتمام ورزند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: برای ارائه خدمات فوریتی، ۵۱۰ تیم امدادرسان در بخش‌های گاز، برق و تیم‌های پشتیبانی برف‌روبی آماده خدمت‌رسانی به مردم استان هستند.

وی یادآورشد: کاهش دما بین ۸ تا ۱۲ درجه تا اواسط هفته پیش‌بینی شده و بارش برف از اواسط روز شنبه در مناطق شمال، غرب و مرکز استان تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت. دستورالعمل امداد زمستانی برای بازگشایی محور‌ها و توصیه‌های ایمنی برای سفر در محور‌های برف‌گیر نیز ابلاغ شده است.

شیشه‌فروش تصریح کرد: برای پایداری جریان برق و گاز خانگی و صنوف، استفاده از نور طبیعی در طول روز، صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز به ویژه در ساعات اوج مصرف، جایگزینی پروژکتور‌های قدیمی با چراغ‌های ال‌ای‌دی و کاهش روشنایی فضا‌های عمومی مانند پارکینگ‌ها و راهرو‌ها باید مد نظر قرار گیرد.

وی درپایان خاطرنشان کرد: استفاده از گاز و برق برای گرمایش در فضا‌های باز ممنوع بوده و بازرسان شرکت گاز و برق با موارد تخلف برخورد خواهند کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر